Controleren of uw praktijk is aangemeld?

Bekijkt u op de deelnemende praktijken pagina de lijst voor 2018 en afgelopen jaar, hierin staan alle praktijken die zich reeds hebben aangemeld en de praktijken die het afgelopen jaar hebben deelgenomen.

Vragen over het aanmelden of over de Maand van de Gebitsverzorging?

Stuur ons een e-mail >>

Februari is de Maand van de Gebitsverzorging!

De Maand van de Gebitsverzorging is een jaarlijks terugkerend fenomeen om aandacht te vragen voor een gezond gebit voor alle honden en katten. Het is een breed gedragen initiatief door verschillende organisaties. ​Elk jaar wordt afgetrapt met een Tandheelkundig Symposium met de meest actuele informatie voor dierenartsen en paraveterinairen. Kijk voor het uitgebreide programma en online inschrijven op: https://virbac.nl/Inschrijven/Inschrijven-Tandheelkundig-Symposium.

Vervolgens wordt er in de maand februari aandacht gevraagd aan alle honden en katten baasjes voor de gebitsverzorging van hun maatje

In het afgelopen jaar hebben bijna 900 dierenartspraktijken mee gedaan met de Maand van de Gebitsverzorging. Wanneer u deelneemt, trekt u niet alleen meer cliënten naar uw praktijk maar ook kunt u een informatiepakket en gratis samples aanvragen voor uw cliënten.

Graag nodigen wij u uit om dit jaar (wederom) deel te nemen met uw praktijk aan de Maand van de Gebitsverzorging!