Contactformulier

Kijk voor u uw bericht verzend of uw vraag misschien al is beantwoord bij de veelgestelde vragen op deze pagina. Na verzending van uw gegevens en uw vraag zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Je dient 16 jaar of ouder te zijn om dit formulier te versturen.

* verplicht veld

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het aanmelden/inloggen
 • Mijn inloggegevens van vorig jaar werken niet meer/Ik ben ze vergeten!

  U kunt op de Inloggegevens vergeten pagina uw gegevens opvragen. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord op het emailadres waarmee u bent aangemeld.

 • Ik heb problemen met aanmelden/inloggen!

  Indien u uw inloggegevens niet meer weet kunt u deze opvragen op de Inloggegevens vergeten pagina. Indien het na bovenstaande stappen nog steeds niet lukt kunt u ons middels bovenstaande contactformulier een bericht sturen.

 • Ik heb meerdere praktijk-locaties, hoe meld ik die aan?

  U kunt gebruik maken van de optie 'Praktijklocatie toevoegen'. U vindt deze optie onderaan uw overzichtspagina. U kunt de gegevens van de hoofdvestiging (praktijk-actie, beschrijving en openingstijden) overnemen OF u kunt per vestiging zelf deze gegevens invoeren.

 • Wat gebeurt er met onze praktijkgegevens?

  Deze worden uitsluitend voor de Maand van de Gebitsverzorging gebruikt. Zij worden niet aan derden verstrekt. Op het opgegeven e-mailadres kunt u enkele malen in de aanloop van en tijdens de Maand van de Gebitsverzorging een informatieve e-mail ontvangen.

 • Ik kan mijn e-mailadres niet opgeven, omdat het al gebruikt is.

  1. Omdat uw e-mailadres nodig is om in te loggen, kan elk e-mailadres maar 1x gebruikt worden.

  2. Controleer of uw praktijk al is aangemeld voor het nieuwe jaar. Dit kan hier.

  3. Klik hier >> om naar de pagina 'inloggegevens vergeten' te gaan. Als u daar uw e-mailadres invult, ontvangt u direct een nieuw wachtwoord. Daarna kunt u inloggen en op uw overzichtspagina uw wachtwoord aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Maand van de Gebitsverzorging
 • Wat is de Maand van de Gebitsverzorging?

  Tijdens de Maand van de Gebitsverzorging vragen dierenartsen in samenwerking met PEDIGREE® aandacht voor het belang van gebitsproblemen bij honden en katten. Daarom worden hondenbezitters opgeroepen om twee keer per jaar een gebitscontrole te laten uitvoeren bij de dierenarts. En daarnaast willen we dagelijkse gebitsverzorging stimuleren.

 • Zijn er kosten verbonden aan deelname aan de Maand van de Gebitsverzorging?

  Nee. Deelname aan de Maand van de Gebitsverzorging is gratis. U ontvangt als deelnemende organisatie ook een GRATIS pakket met informatie om uw cliënten te informeren over het belang van goede gebitsverzorging. Bovendien worden er samples beschikbaar gesteld vanuit PEDIGREE®. Eventuele kosten verbonden aan de praktijkactie die u zelf opzet, zijn wel voor eigen rekening.

 • Wanneer ontvang ik het praktijkpakket?

  Het praktijkpakket wordt eind januari bij u geleverd, let op: OP=OP.

 • Waarom is de Maand van de Gebitsverzorging nodig?

  8 van de 10 honden en 2 van de 3 katten ouder dan 3 jaar hebben last van het gebit. Gebitsproblemen kunnen namelijk ernstige problemen met zich meebrengen, maar zijn vaak eenvoudig te voorkomen door dagelijkse gebitsverzorging!

 • Is er een speciale actie?

  Bij veel praktijken zijn er speciale (gratis) gebitscontrole(mid-)dagen. Na het bezoek ontvangt de consument (zolang de voorraad strekt) een PEDIGREE® Dentastix sample voor de hond.

  In de dierenspeciaalzaak en supermarkt zijn speciale acties rondom PEDIGREE® Dentastix en Droge brokjes van WHISKAS®, maar ook informatiebrochures en eigen initiatieven.

  U kunt in uw praktijk ook zelf speciale acties tijdens de Maand van de Gebitsverzorging opzetten. Voer deze in op uw overzichtspagina, ze worden dan op de consumentenwebsite getoond. Met behulp van het persbericht vraagt u aandacht voor uw acties in de lokale media.

 • Voor wie is de Maand van de Gebitsverzorging bedoeld?

  Iedere honden- of kattenbezitter zou zich aangesproken moeten voelen, want gebitsproblemen maken geen onderscheid in ras of grootte. Voor oudere dieren geldt dat het risico op bestaande problemen groter is, ook al wordt het gebit regelmatig gepoetst. Mensen krijgen per slot van rekening ook meer problemen naar mate ze ouder worden. Voor jonge dieren geldt: begin vanaf jonge leeftijd met dagelijkse gebitsverzorging. Dan vindt het dier het niet vervelend en voorkom je problemen in de toekomst.

 • Welke gegevens zien consumenten?

  Consumenten zien uw adresgegevens, openingstijden, beschrijving, logo en actie tijdens de Maand van de Gebitsverzorging. Persoonlijke gegevens (contactpersoon) worden uiteraard niet getoond. U kunt uw zichtbare gegevens bekijken op de consumentenwebsite door uw locatie te zoeken met de postcode-locator.

 • Zijn er rassen die extra aandacht verdienen?

  Er zijn geen specifieke rassen die extra aandacht verdienen, alle honden en katten verdienen aandacht voor het gebit.

 • Is PEDIGREE® DentaStix™ beter dan andere kauwsnacks/diervoeding gericht op gebit?

  PEDIGREE® DentaStix, met zijn unieke X-vorm en actieve ingrediënten, heeft een wetenschappelijke bewezen werking op tandsteen. Bij dagelijks gebruik kan het de vorming van tandsteen tot 80% verminderen. Daarom wordt dagelijks gebruik van PEDIGREE® DentaStix als beste aanvulling op dagelijks tandenpoetsen gezien.

  De mechanische reiniging is het gevolg van de speciale textuur, die eraan bijdraagt dat aanslag op en tussen de tanden verwijderd wordt. De actieve ingrediënten zinksulfaat en sodium tripolyfosfaat worden door het speeksel van je hond in zijn bek verspreid. Zo gaan ze omzetting van tandplak in tandsteen tegen en zijn ze daarnaast ontstekingsremmend. Zelfs na het eten blijft de reiniging doorwerken!

  In het WALTHAM® Centre for Pet Nutrition hebben ze een methode ontwikkeld waarmee de werking van DentaStix in kaart kan worden gebracht:

  Waltham Pet Nutrition study zonder gebitsverzorgende producten Waltham Pet Nutrition study met gebruik DentaStix™

  Tandplak zichtbaar gemaakt op foto's (blauw). Afbeeldingen weergegeven met toestemming van het WALTHAM® Centre.
  Wallis C, Gill Y, Colyer A, Davis I, Allsopp J, Komarov G, Higham S, Harris S. (2016) Quantification of canine dental plaque using Quantitative Light-induced Fluorescence. Journal of Veterinary Dentistry. 33, 26-38.

 • Is PEDIGREE® DentaStix™ ook in de dierenartspraktijk te koop?

  Dit is per praktijk verschillend. PEDIGREE® DentaStix™ is wel verkrijgbaar in bijna alle supermarkten en dierenspeciaalzaken.

Meer informatie?

Mocht u meer informatie willen, kijk dan op de website van PEDIGREE® of bel met onze consumentenservice: 0800-7334473