Goede gebitsverzorging voor katten

Katten hebben ook last van letsel door tandresorptie. 29% van de katten* heeft hier last van en bij 54% van de katten die met gebitsproblemen bij de dierenarts komen is er sprake van tandresorptie.

Aandoeningen aan het gebit en het tandvlees zijn de meest voorkomende aandoeningen bij katten. U weet dat gebitsverzorging bij katten zeer belangrijk is, maar weten uw cliënten dat ook?


WHISKAS® Dentabites

De kleine groeven op de brokjes van WHISKAS® Dentabites™ reinigen de tanden van de kat zorgvuldig terwijl de kat op de knapperige WHISKAS® Dentabites™ kauwt. Op eenvoudige wijze wordt zo aan zelfs de meest eigenzinnige en onwelwillende kat op dagelijkse basis een goede gebitsverzorging gegeven. WHISKAS® Dentabites™ is er in de smaak kip.

Whiskas Dentabites

Whiskas Dentabites
Betere effectiviteit door verminderde dichtheid

Doordat WHISKAS® Dentabites™ een minder dichte textuur hebben dan andere kauwbrokjes voor katten, versplinteren ze minder snel als de kat erop bijt. Veel andere kauwbrokjes versplinteren bij contact met de tand, waardoor er minder effectiviteit door het schuren langs de tanden overblijft.


WHISKAS® Droge Brokjes

WHISKAS® Droge Brokjes met Dental Protection Plus kunnen de tanden en het tandvlees op 2 manieren helpen gezond te houden. Ze bevatten een actief ingrediënt, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het de mondhygiëne helpt te verbeteren door de vermindering van de opbouw van tandplak en tandsteen.

WHISKAS® Droge Brokjes met Dental Protection Plus zorgt door de X-vorm en de ruwe textuur voor een licht schurende werking tijdens het kauwen. Daarnaast zijn ze krokant van buiten, lekker mals van binnen en zitten vol eiwitten, natuurlijke oliën en vitamines. WHISKAS® Droge Brokjes zijn een goede uitgebalanceerde maaltijd op zichzelf of een perfecte balans in combinatie met WHISKAS® Maaltijdzakjes.

Whiskas Droge brokjes Rund

WHISKAS® Droge Brokjes is verkrijgbaar in de varianten Rund, Tonijn, Kip, Junior, Senior en Indoor en te koop in de supermarkt en dierenspeciaalzaak.

Referenties